Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

5 tips belangrijke tips om online beter te scoren dan jouw concurrenten!

28 januari 2020

1. Ga, om beter te scoren dan jouw concurrenten, op zoek naar de zoekwoorden die passen bij de producten en of de diensten die jij aanbiedt. Kijk allereerst hoeveel verkeer er maandelijks op deze zoekwoorden wordt gegenereerd. Zoek daarnaast ook synoniemen, van de door jouw geselecteerde zoekwoorden. Voor dit doel kun je een aantal online systemen gebruiken. Bijvoorbeeld: Google zoekwoordplanner of Ubersuggest.

2. Vergelijk online, jouw website met de websites van jouw concurrenten om beter te scoren. Gebruik hiervoor een systeem als bijvoorbeeld: MOZ.com. In een dergelijk systeem, kun je de websites van jouw concurrenten laten scannen en op heel veel punten laten vergelijken met jouw website. Bovendien kun je in dit systeem jouw belangrijkste zoekwoorden plaatsen en maandelijks zien hoe je op deze woorden scoort. Je ziet direct waar jouw nog onbenutte kansen liggen.

3. Schrijf voor jouw website nieuwe teksten of creëer nieuwe blogposts op basis van de zoekwoorden die jij hebt uitgekozen. Let daarbij goed op logische en goed leesbare teksten die al jouw zoekwoorden en synoniemen bevatten. Zoek bij deze teksten passende afbeeldingen of video’s. Zorg voor interne links naar andere door jou geschreven en gerelateerde posts.

4. Ga aan het werk met een ander, maar vaak lastig te realiseren punt. Dit is het plaatsen van externe links die verwijzen naar jouw pagina’s of berichten. Het is belangrijk om jouw pagina’s of blog posts bekent te maken via het internet. Plaats daarom links vanaf andere websites naar de door jouw geschreven pagina’s en of berichten.

5. Als laatste: een goede pakkende titel van jouw content is super belangrijk. Zorg er dus voor dat jouw titels van de pagina’s of berichten top zijn! Dit kun je onder andere doen door de titels te laten beginnen met een cijfer. Daarnaast zul je concreet moeten zijn in het doel van jouw tekst. Laat in de tekst zien wat belangrijk is voor degene die deze tekst gaat lezen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Nova Septem is een webdesign & online marketing bureau gelegen in Lemmer. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe website, een effectieve SEO campagne, social media marketing en nog veel meer.

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.