Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

5 tips belangrijke tips om online beter te scoren dan jouw concurrenten!

1. Ga, om beter te scoren, op zoek naar de zoekwoorden die passen bij de producten en of de diensten die jij aanbiedt. Kijk allereerst hoeveel verkeer er maandelijks op deze zoekwoorden wordt gegenereerd. Zoek daarnaast ook synoniemen, van de door jouw geselecteerde zoekwoorden. Voor dit doel kun je een aantal online systemen gebruiken. Bijvoorbeeld: Google zoekwoordplanner of Ubersuggest.

2. Vergelijk online, jouw website met de websites van jouw concurrenten. Gebruik hiervoor een systeem als bijvoorbeeld: MOZ.com. In een dergelijk systeem, kun je de websites van jouw concurrenten laten scannen en op heel veel punten laten vergelijken met jouw website. Bovendien kun je in dit systeem jouw belangrijkste zoekwoorden plaatsen en maandelijks zien hoe je op deze woorden scoort. Je ziet direct waar jouw nog onbenutte kansen liggen.

3. Schrijf voor jouw website nieuwe teksten of creëer nieuwe blogposts op basis van de zoekwoorden die jij hebt uitgekozen. Let daarbij goed op logische en goed leesbare teksten die al jouw zoekwoorden en synoniemen bevatten. Zoek bij deze teksten passende afbeeldingen of video’s. Zorg voor interne links naar andere door jou geschreven en gerelateerde posts.

4. Ga aan het werk met een ander, maar vaak lastig te realiseren punt. Dit is het plaatsen van externe links die verwijzen naar jouw pagina’s of berichten. Het is belangrijk om jouw pagina’s of blog posts bekent te maken via het internet. Plaats daarom links vanaf andere websites naar de door jouw geschreven pagina’s en of berichten.

5. Als laatste: een goede pakkende titel van jouw content is super belangrijk. Zorg er dus voor dat jouw titels van de pagina’s of berichten top zijn! Dit kun je onder andere doen door de titels te laten beginnen met een cijfer. Daarnaast zul je concreet moeten zijn in het doel van jouw tekst. Laat in de tekst zien wat belangrijk is voor degene die deze tekst gaat lezen.

Meer weten, stuur mij een berichtje, ik help je verder.

Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222