Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

TW Bouw­plaats inrich­ting

Huisstijl

Wij hebben een huisstijlboek gemaakt voor Ten Wolde Bouwplaats Inrichting. In dit boek hebben wij alle lettertypes, kleurstellingen en logo’s uitgewerkt.

De huisstijl hebben wij toegepast op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, notitieblokken, gevelbelettering, vlaggen en autobelettering.

Webshop

De webshop hebben wij volledig naar wensen van de klant gemaakt. Van de categorieën balk tot de indeling van de singel producten. Er is een logische indeling gekomen betreft de categorieën en homepage. De webshop is geoptimaliseerd voor platformen als tablets en mobiele telefoons.

Naar webshop

Marketing

Nadat de webshop gemaakt was is het de zaak geweest om deze zo goed mogelijk vindbaar te maken. Doormiddel van SEO en Linkbuilding hebben wij ervoor gezorgd dat de website goed vindbaar is. Dit traject is natuurlijk niet na één maand afgelopen. Wij houden wekelijks de voorgang bij en optimaliseren de website en webshop zodat Ten Wolde Bouwplaats Inrichting ook gevonden blijft worden!

Vraag ook om een voorstel
    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.