Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

De nieuwe mogelijkheden van Google Business – Google Mijn Bedrijf

De afgelopen jaren zijn er veel mogelijkheden toegevoegd aan Google Business – Google Mijn Bedrijf. Een van de toegevoegde mogelijkheden is dat je via het plaatsen van een link, direct kunt reserveren of een afspraak kunt maken bij een restaurant of een bedrijf. Voor restaurants gaat Google nog een stap verder. Restaurants kunnen op Google Mijn Bedrijf inmiddels hun menukaart laten zien.

Communicatie via Google Business – Google Mijn Bedrijf

Inmiddels is er via Google Mijn Bedrijf ook al de mogelijkheid om vragen te stellen aan het bedrijf. Je kunt deze vragen als bedrijf zelf beantwoorden maar anders Google gebruikers van Google hebben deze mogelijk ook. Inmiddels is Google ook bezig een chat functie in Google Mijn Bedrijf te implementeren. mogelijkheid om te chatten

Zoals bekend werkt Google hard aan allerlei nieuwe innovaties. De komende jaren zullen er zeker nog meer nieuwe mogelijkheden in Google Business verschijnen.

Nieuw verkoop kanaal

Veel bedrijven hebben Google Business nog niet of nog niet correct ingericht. Dit is echt een gemiste kans. Maak gebruik van Google Business en creëer een geheel nieuw verkoopkanaal. Gratis, extra en voor nop.

Tags: , , ,
Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222