Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Featured snippets en direct antwoord op jouw zoekvraag

5 april 2017

Google probeert zo direct mogelijk aan de zoekvraag van een zoeker te voldoen. Een ‘featured snippet’ is een dergelijke vorm van een direct antwoord. Google laat bij een zoekvraag direct de inhoud van een website zien en toont deze content boven de andere organische zoekresultaten. De website van het materiaal is gelinkt in de featured snippet.

In het onderstaande geval worden Google Shopping resultaten getoond.

Google zoekt continu beter materiaal. Een snippet kan dus wijzigen en vervangen worden door een snippet die beter gevonden wordt.

Ook jouw bedrijf kan profiteren van featured snippets?

Google wil altijd de zoekvraag van de bezoeker / zoeker zo goed mogelijk beantwoorden. Maak je informatie interessant door veel detail informatie te geven en zo een zoeker goed te bedienen. Review de informatie die jij plaatst iedere keer weer opnieuw en pas deze aan met nieuwe details. Hierdoor vergroot je de kans dat een bezoeker op jouw informatie zal klikken.

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.