Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

Google Kenniskaart – Google Knowledge panel

Het Google Knowledge Panel of in het Nederland ‘Google Kenniskaart krijg je in de zoekresultaten van Google te zien wanneer je zoekt op een bedrijfsnaam en plaatsnaam. De Kenniskaart kan met jouw eigen informatie gevuld worden.

Zelf de Google Kenniskaart vullen

Google haalt veel informatie uit de tool Google Mijn Bedrijf, hier verzamelt Google informatie over bedrijven in Nederland en in jouw omgeving. Om de Google Kenniskaart verder te vullen, verzamelt Google informatie uit Facebook, het Telefoonboek, jouw website en andere bronnen. Op veel informatie in de Google kenniskaart of Google Knowledge panel heb je zelf veel invloed. Je kunt veel informatie namelijk zelf aanpassen via een Google Business account. Dit Google Business account is weer aan jouw eigen Google te koppelen.

Zoek in Google op jouw domeinnaam en kijk wat je wilt aanpassen, verwijderen of wilt toevoegen.

Tags: , ,
Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222