Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Hoe komt mijn website hoger in Google?

7 september 2021

Het is een vraag die je tegenwoordig online enorm vaak langs ziet komen: “Hoe komt mijn website hoger in Google?”. Voor je website is het erg belangrijk om vindbaar te zijn op het internet. Hoe kunnen personen je website vinden, als dit niet mogelijk is door via Google te zoeken? Uiteraard is social media een goed begin om een kleine kring van klanten op te bouwen. Echter is dit in veel gevallen niet genoeg. Een stabiele stroom van verkeer op je website krijgen via Google is een uitstekende methode om je onderneming op te bouwen en uit te kunnen breiden. Wij van Nova Septem gaan je uitleggen hoe je meer vindbaar wordt op het internet.

Zoekmachine optimalisatie is hoe je website hoger komt te staan in Google

Het kan best dat je de term eens langs hebt zien of horen komen: zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimalisation). Door middel van zoekmachine optimalisatie word je website meer vindbaar op het internet. Wanneer je zoekmachine optimalisatie correct gedaan wordt, zal een potentiële klant die op zoek is naar een bedrijf als die van jou sneller je website in Google tegenkomen. Dit houdt dus in dat door het toepassen van zoekmachine optimalisatie, er een grotere verkeersstroom naar jouw website toe zal komen.

Hoe effectief is zoekmachine optimalisatie dan precies?

Uit ervaring zien wij dat het toepassen van zoekmachine optimalisatie een excellente manier is om een grotere verkeersstroom op je website te krijgen. Het toepassen van zoekmachine optimalisatie zorgt op de korte termijn al voor zichtbare resultaten. Het is echter op de lange termijn dat je het gevraagde effect ziet van een SEO campagne. Op de lange termijn til je je website in zijn geheel omhoog. Dan word je op alle zoekwoorden die relevant zijn voor jouw branche makkelijker gevonden.

En hoe zorg ik nu met zoekmachine optimalisatie ervoor dat mijn website hoger in Google komt?

Zoekmachine optimalisatie kan een tijdrovende bezigheid zijn voor een ondernemer. Ook moet het op de correcte manier gedaan worden. Op onze website vind je alvast 5 tips om online beter te scoren dan de concurrenten. Wij van Nova Septem zijn zeer ervaren met het toepassen van zoekmachine optimalisatie bij onze klanten. Wij zorgen ervoor dat je als klant al snel resultaat ziet. Je wordt maandelijks up-to-date gehouden met rapportages van de zoekbaarheid van jouw website.

Nova Septem is een webdesign & online marketing bureau gelegen in Lemmer. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe website, een effectieve SEO campagne, social media marketing en nog veel meer. Bekijk hier onze cases!

Hoe komt mijn website hoger in google

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.