Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Een Logo & een huisstijl laten ontwerpen?

Als professioneel bedrijf wilt u een uitstraling hebben die past bij uw manier van zaken doen. Bovendien wilt u graag dat de huisstijl en het logo van uw bedrijf past bij de doelgroep die u benaderd. Wij helpen u bij het vinden van de juiste balans tussen uw wensen aan de huisstijl, het logo en uw doelgroep. Een logo is voor potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf. Wij ontwerpen met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op bent.

Een aantal redenen om uw huiststijl en logo door ons te laten ontwerpen!

  • Goede inventarisatie van uw bedrijf, wensen en uw doelgroep
  • Een uniek logo en een unieke huisstijl voor uw bedrijf
  • Vier concepten om over verder te praten
  • Tevredenheidsgarantie
  • Passend bij alle uitingen van uw bedrijf
  • Goed advies over het gebruik van logo’s en huisstijl
  • U bent eigenaar van het logo en de huisstijl
  • Gehele strategie van logo, huisstijl tot en met advertenties, banners, flyers en websites
  • Snel geleverd
  • U betaalt nadat de opdracht is afgerond
Vragen over uw website? Neem contact met ons op.

Een herkenbaar en bijzonder logo geintergreerd in de complete huisstijl is belangrijk

Een goed logo valt op en wordt in één oogopslag herkend. Een goede huisstijl is in alle uitgebrachte facetten herkenbaar. Passende vormen, sterke lettertypen, mooie kleuren en een slogan zorgen ervoor dat iedereen die met u zaken doet of zaken heeft gedaan uw bedrijf direct herkend. Door een juiste inventarisatie passen uw huisstijl en het logo in het perspectief van uw doelgroep.

Voor iedere doelgroep is er een aanpak om te matchen. Wanneer wij een complete huisstijl ontwerpen, kan deze huisstijl op diverse producten gebruikt worden.

De investering voor het ontwerpen van een logo en/of huisstijl zijn afhankelijk van de wensen die u heeft. Wij denken echter graag met u mee en brengen u op de juiste weg. Wij houden niet van verrassingen achteraf dus documenteren wij zorgvuldig om het traject in één keer te laten lukken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222