Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ok

Content Marketing

Door Content marketing meer bezoekers?

Het bouwen van een merk, zorgen voor leads of verkoop, informeren of navigeren? Er zijn vast wel meer dan vier keuzes te bedenken om als insteek van uw content te gebruiken. Toch begint het schrijven van content in een website met een keuze uit in elk geval een van deze vier. Content Marketing is de manier van online marketing om te zorgen voor meer bezoekers op uw website of webshop. Kortom een ideale manier om te bouwen aan uw merk, leads en omzet.

Meer dan alleen content op uw company website

Maar er is meer dan alleen content op uw company website. U kunt ook denken aan andere vormen van online marketing. Bijvoorbeeld het schrijven van content in een blog, in derden websites, digitaal materiaal van een krant of magazine, nieuwsbrief archieven, discussies op linkedin enz. Gespecialiseerde content over een onderwerp dat past bij de dienst die u in het dagelijks werk verleent of verkoopt kunt u hier plaatsen. En… al deze content wordt door de zoekmachines geïndexeerd. Wanneer u op het internet zoekt, zal blijken dat er legio mogelijkheden zijn om uw content te plaatsen. Verbaasd het u dan ook nog dat in deze content links verwerkt zijn die terug verwijzen naar een website die iets verkoopt of een dienst verleent?

Verspreiding van interessante artikelen is een goed voorbeeld van Content Marketing

Het zal u echt meevallen hoe gemakkelijk het is om relevante, goede en interessante content te verzamelen van de diensten of producten die u verleent of verkoopt. Om content marketing goed neer te zetten is het van belang om als basis een goede database neer te zetten waar alle content verzameld wordt. De juiste filters voor artikelen kunnen u snel op weg helpen om deze content op het juiste medium te plaatsen.

Foto en video materiaal voor content marketing

Een van de soorten content die momenteel veel gebruikt worden om een artikel extra interessant te maken is het plaatsen van foto’s. Dit wordt in de traditionele media al tientallen jaren gebruikt. Ook video’s worden al jaren gebruikt om de aandacht van content vast te houden en deze content gemakkelijker op te laten nemen door de lezer. Inmiddels is er in medialand door de komst van smartphones met camera’s heel erg veel veranderd. Wereldwijd is het geaccepteerd om slordige video’s te laten zien. Het gaat hier niet meer om de kwaliteit maar om de inhoud van de boodschap.

Wilt u weten hoe u er voor staat? Laat ons uw geïndexeerde content gratis scannen!