Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ok

Google Adwords Campagnes

Google Adwords Friesland, direct meer bezoekers

Een Google Adwords Campagne in Friesland levert per direct meer bezoekers op in uw website of webshop. Wij zijn Google Adwords Specialist, u kunt uw Google Adwords Campagne gerust bij ons uitbesteden. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Met behulp van een Google Adwords Scan kunnen wij controleren of uw Google Adwords campagne correct is ingesteld. Vraag ons om een gratis Google Adwords Scan.

Adverteren via een Google Adwords campagne.

Het voordeel van het adverteren via Google Adwords campagnes, is dat de advertenties heel gericht geplaatst kunnen worden. Zowel advertenties in de omgeving waar uw doelgroep zich bevindt (geografisch), als zoekmachine adverteren met de zoekwoorden waar uw doelgroep op zoekt (search engine advertising). In uw advertentie kunt u specifiek aan uw klanten vertellen welke producten u aanbiedt, wat uw levertijd is en waarom deze klanten juist uw product of uw dienst moeten afnemen.

Uitbesteden van een Google Adwords campagne aan een Adwords Specialist, meer kwaliteit en minder kosten

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van Google Adwords campagne adverteren nu eigenlijk? In de praktijk kan iedereen een Google Adwords campagne opzetten en adverteren in Google.

Wat kost het adverteren in Google dan?

Het opzetten van een Google Adwords campagne is niet heel erg moeilijk. Een Google Adwords account opzetten kost niets. Het systeem zelf bedienen kost niets. Alleen de klikken van bezoekers binnen het Google adverteren vergt budget. Vaak gaat het Google Adwords Campagne budget op aan de verkeerde instellingen en trachten op een verkeerde manier uw concurrenten te slim af te zijn. Een Google Adwords specialist kan u helpen de campagne op een correcte wijze in te stellen.

Google Adwords Campagnes begeleiden

In de praktijk heeft een Google Adwords Campagne een specialist en goede analyses nodig. Het bijstellen van een campagne is continu nodig. Er komen concurrerende adverteerders bij, er verdwijnen adverteerders, seizoenen hebben invloed op het zoekverkeer en op de biedingen van zoekwoorden. Het is verstandig om uw campagnes te laten monitoren en bij te laten stellen door een Google Adwords expert. Omdat een expert een advertentie campagne zal instellen op het beste resultaat, zal het bijstellen van advertentie campagnes in de praktijk veel geld besparen. De advertentiekosten zullen sterk afnemen terwijl uw omzet zal stijgen.

Resultaten van Google Adwords campagnes

De resultaten van de Google Adwords campagnes, worden door ons bijgehouden en continu geanalyseerd. Door het analyseren wordt als snel duidelijk welke zoekwoorden veel of weinig bezoekers opleveren en welke van deze woorden converteren. Na verloop van tijd gaan wij de zoekwoorden die converteren ook gebruiken of bijstellen in de andere middelen die wij voor uw online campagne inzetten. Uw Google Adwords campagne kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met zoekmachine optimalisatie of content marketing. Door het continu bijstellen van alle middelen zullen niet alleen uw campagnes volwassen worden maar zal ook uw bedrijfsdoelstelling groeien!

Kunnen wij u verder helpen? Vraag om een gratis scan van uw huidige campagne.

Chat openen
1
Buiten kantoortijden? Geen probleem.
novaseptem.nl
Ook jouw droom kunnen wij waar maken. Je hebt vast vragen. Wij beantwoorden ze graag via Whatsapp.