Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

SEO, zoekmachine optimalisatie bureau in Friesland

Maak kennis met ons SEO, zoekmachine optimalisatie bureau. Wij geven gedegen SEO, zoekmachine optimalisatie advies. Wanneer u problemen hebt met de vindbaarheid van de pagina’s van uw website of webshop, helpen wij u verder met goed advies. De pagina’s en producten van uw website worden beter gevonden in de ranking en resultaten van de zoekmachines. Bij de uitvoering voeren wij de implementatie uit volgens de richtlijnen van de zoekmachines. Vraag ons zoekmachine optimalisatie (SEO) bureau om SEO advies via een gratis scan van uw website. Wij komen met tips en advies hoe de pagina’s van uw website of woocommerce webshop beter gevonden worden. Wij kunnen altijd voor u aan het werk. Wij vertellen vooraf altijd wat de investering voor SEO optimalisatie is.

Vraag ons vandaag nog om uw website gratis te scannen. U ontvangt een persoonlijk SEO rapport van ons.

Investering voor SEO optimalisatie

Voordat wij een SEO campagne starten, beginnen wij altijd met een scan. Die scan is de basis voor de nulmeting. Wij leggen een investeringsvoorstel en een plan van aanpak aan u voor. Na ons SEO optimalisatie advies kunt besluiten of u zelf de uitvoering wilt doen of dat wij de complete campagne uitvoeren. Ons investeringsmodel is modulair. U kiest wat u wilt doen of wat wij uitvoeren.

 

Vragen over uw website? Neem contact met ons op.

SEO campagne in combinatie met een WordPress template

Bij ons bureau kunt u kiezen voor een geoptimaliseerd template of een maatwerk webdesign dat achteraf wordt geoptimaliseerd. Tegenwoordig is vrijwel elke webshop of website geschikt voor optimalisatie.

Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222