Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

U mist kansen op Mobiele Versie website / webshop

22 januari 2020

Enkele cijfers:

80% van de internet bezoekers gebruikt de telefoon als primair apparaat om online te zoeken.
Wereldwijd stijgt het aantal mobiele gebruikers explosief. Er worden al meer dan drie miljard mobiele telefoons gebruikt. Meer dan 80% gebruikt de mobiele telefoon als primair apparaat om het internet te bezoeken. Gevolg daarvan is, dat inmiddels meer dan 40% van alle contact momenten & webshop transacties via mobiel wordt gedaan. Dit zal de komende jaren zeker verder stijgen.

Een klein onderzoek:

Via Google Analytics zien wij dat er onder de webshops waar wij het design en de marketing voor verzorgen, er websites & webshops bij zijn waar maar liefst 65% van de contact momenten & transacties via mobiel plaats vindt.

Hoe dit kan?

Samen met onze klanten verleggen wij de focus van een ‘responsive’ naar ‘mobile first’ design. Via een ‘mobile first’ design laten wij op de mobile versie onnodige zaken weg en plaatsen wij aangepaste techniek. Hierdoor kan ook op mobiel super simpel bestelt worden. Een design en techniek dat zorgt voor meer conversie op een mobile telefoon.

Terug naar blogpagina

Stuur mij een vrijblijvend voorstel

    Chat openen
    1
    Buiten kantoortijden? Geen probleem.
    novaseptem.nl
    Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.