Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ok

Video optimalisatie

Video optimalisatie is een belangrijk onderdeel van vindbaarheid

YouTube werd opgericht in 2005. In dat jaar uploade Jawed Karim de eerste korte video. Sindsdien is YouTube uitgegroeid tot het grootste video platform ter wereld. In 2006 werd YouTube aankocht door Google en had toen al 72 miljoen bezoekers per maand. Google had in 2006 al ingezien dat het maken, plaatsen en bekijken van video’s een enorme vlucht zou nemen. De YouTube website heeft op dit moment, op één website na, de meeste bezoekers van het internet. Met zoveel video’s online is het dus ook niet gek dat video optimalisatie noodzakelijk is om bezoekers naar uw website te leiden. Op de servers van YouTube staat ongeveer zes miljard uur aan video content, dat is één uur content per wereldburger.

Het optimaliseren van video content is twee richtingsverkeer

Wanneer een video goed geoptimaliseerd is wordt deze goed gevonden via YouTube. Wanneer de video ook op uw website geplaatst is, is er sprake van twee richtingsverkeer. Er zijn diverse onderdelen waarop een YouTube video geoptimaliseerd kan worden. Naast het online marketing platform YouTube zijn er nog meer video platformen, zoals bij voorbeeld:

Ongeveer 40% van de video’s op YouTube wordt afgespeeld op een mobiel toestel. Naast video optimalisatie is er dus een nieuw en bijzonder kanaal, video marketing via mobiel.

Chat openen
1
Buiten kantoortijden? Geen probleem.
novaseptem.nl
Ook jouw droom kunnen wij waar maken. Je hebt vast vragen. Wij beantwoorden ze graag via Whatsapp.