Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

mirjampor2Google: ‘Beter vindbaar door een mobiel design!’

Een goede mobiele website past zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een tablet of een smartphone is. Er is slechts één website waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Voordelen mobiele website:

Controleer hier hoe Google uw website beoordeelt op gebruikers gemak voor een mobiele website. Vanaf 21 april 2015 heeft Google het zoekalgoritme aangepast waardoor mobiel vriendelijke websites een hogere ranking krijgen.

Grotere wegingsfactor voor mobiele websites

Dat Google een grotere wegingsfactor toewijst aan mobiele websites is al langer bekend. Het is wel van belang dat u hier voorbereidingen voor treft. Het is immers zonde om geen gebruik te maken van een mobiele website als dit voordeel kan opleveren. Het is eenvoudig om de hele website aan te passen. Maakt u nog geen gebruik van een mobiele website dan is het belangrijk om direct stappen te nemen. Wij passen voor u zoekmachine optimalisatie, SEO toe. Ons eerste vereiste zal het plaatsen van een responsive design zijn.
Tags: , ,
Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222