Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

racesGoogle: ‘Beter vindbaar door Google Pagespeed’

Het is al even bekend dat Google veel waarde hecht aan de snelheid van websites en webpagina’s. Hoe sneller je webpagina’s, hoe groter de kans dat je website beter vindbaar wordt in zoekmachines. Onlangs heeft Google de tool “Google PageSpeed Insights” uitgebreid met extra functionaliteiten om webpagina’s sneller te maken. Je ziet dit terug in de SEO en zoekmachine optimalisatie resultaten.

Wilt u weten of uw website voldoet aan de snelheidsrichtlijnen van Google? Met Google PageSpeed Insights kunt u dit zelf testen. De tool scant de snelheid van de desktop en mobiele website. Vul de url van de website in die u wilt testen en na enkele seconden toont Google de resultaten op een schaal van 1 tot 100.

Tags: , ,
Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222