Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
« Terug naar blog

ssl-certificaatGoogle: ‘Websites beter vindbaar met SSL certificaat’

Google heeft bekend gemaakt HTTPS te laten meewegen in de ranking van de zoekresultaten. Google wil zich daarmee actief inzetten om het internet veiliger te maken. Dat vinden wij een positieve ontwikkeling.

Stappenplan SSL-certificaat:

Dat Google een grotere wegingsfactor toewijst aan HTTPS is al langer bekend. Het is wel van belang dat u hier voorbereidingen voor treft. Het is immers zonde om geen gebruik te maken van HTTPS als dit voordeel kan opleveren. Het is eenvoudig om de hele website hieraan aan te passen. Maakt u nog geen gebruik van SSL en vraagt u wel om privacygevoelige gegevens? Dan is het zeer belangrijk om direct stappen te nemen. Wanneer wij zoekmachine optimalisatie, SEO toepassen adviseren wij een SSL certificaat te installeren.

Tags:
Hoe kunnen wij je helpen?

Voor informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte kun je ons bellen, of een e-mailtje sturen op info@novaseptem.nl.

Nova Septem Websites & Online Marketing
Websites - Zoekmachine optimalisatie - Google Adwords - Nieuwsbrief Marketing - Reclame & Huisstijl
Taanderij 1 Lemmer Friesland
0514 700222