Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Website

Website laten bouwen door Nova Septem

Tegenwoordig is de website van uw bedrijf een enorm belangrijk visitekaartje, waar je je naamsbekendheid mee kan vergroten. Bij Nova Septem bent u aan het juiste adres voor een unieke en gebruiksvriendelijke website. Wanneer u een website door ons laat ontwerpen, gaan wij aan de hand van uw wensen de website naar het merk van uw bedrijf ontwerpen. Bij het ontwerpen van de website houden wij uiteraard ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Bij het bouwen van de websites gebruiken wij onze eigen ontworpen WordPress templates. Er komt een duidelijke structuur in de website, met duidelijke navigatie en goed ingerichte home- en vervolgpagina’s. Ook zorgen wij ervoor dat er op een duidelijke en opvallende wijze contact met uw bedrijf opgenomen kan worden.

Een gebruiksvriendelijke en professionele website laten ontwerpen

Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van websites en het inspecteren van bezoekersgedrag op onze pagina’s, weten wij hoe de website van uw bedrijf resultaatgericht ingedeeld moet worden. Het webdesign van een website heeft namelijk veel invloed op het bezoekersgedrag van een persoon. Het is uiteraard ons doel dat uw website zo veel mogelijk én zo lang mogelijk bezocht wordt, en dat u meer klanten zult werven. Ook webshops kunt u door ons laten ontwerpen. Aan de hand van bezoekersanalyses en Conversion Rate Optimization zorgen wij ervoor dat u de bestellingen op uw website maximaliseert.

Unieke designs bij onze websites

Het ontwerp van uw website zal alleen goed werken, wanneer er rekening wordt gehouden met diverse elementen. De volgende elementen verwerken wij altijd optimaal in uw website:

  • Een goede header met een logo, slogan en uw contact- en adresgegevens,
  • Bovenin de website een overzichtelijke navigatie menu met contact knop,
  • Een foto slider met aantrekkelijke en professionele afbeeldingen,
  • Content van hoge kwaliteit, die u onderscheidt in uw branche,
  • De unique selling points van uw bedrijf, en
  • Een footer met relevante informatie, bedrijfsgegevens en een contact optie

Meer over Nova Septem

Wij luisteren altijd naar uw wensen voor de website. Voor ons is het belangrijk, dat u een website krijgt die uw bedrijf met trots representeert. Wilt u de nieuwe website van uw bedrijf laten bouwen door het team van Nova Septem? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Chat openen
1
Buiten kantoortijden? Geen probleem.
novaseptem.nl
Heb je een vraag? Vraag gerust, informatie kost niets.